מסה


אירועי מסה נועדו ליצור חוויה מעוררת חשיבה

במפגש שבין קיימות, קולינריה ואומנות

מסה 2020 - EAT THE FUTURE מזון העתיד

השנה, ערב המסה התקיים בסימן מזון העתיד (FWD2030) והטכנולוגיה המתפתחת סביב האופן בו אנו צורכים מזון. הערב שילב באופן חסר תקדים סטארטאפים מתחומי האגרואקולוגיה והפודטק החותרים לפיתוח מודלים עתידניים שיעזרו בצמצום הפגיעה בסביבה ומקסום התועלת הבריאותית. חוד החנית של עסקים ויזמים אלה היא השארת טביעת אצבע ירוקה על הסביבה ללא פשרות, ניצול מיטבי של המשאב הטבעי. הסטארטאפים שולבו בתוך באירוע בצורות שונות: כחומרי גלם, מוצרי אריזה, תחליפי מזון והגשה. הארוע התארח במסעדת קלארו בתל אביב, ביוזמה ובשותפות עם השף רן שמואלי והבעלים זהר מרון שמואלי, אשר רקחו יחד עם צוות המטבח המסור ארוחה תוך שילוב המרכיבים החדשים ועקרונות קיימות (אפס פסולת, עונתיות, מקומיות, שימוש בכל חלקי הצמח). 
תודה גדולה לכל האנשים והארגונים שנרתמו להצלחת הערב המיוחד:

בחלקו העיקרי של האירוע,  ארוחה שתבוצע מתפריט ייחודי על טהרת המטבח הישראלי, בשילוב חומרי הגלם החדשניים ועקרונות אפס פסולת, בניצוחו של השף רן שמואלי. מלבד הטכנולוגיות השונות שיוגשו הלכה למעשה כמרכיבים במנות השונות, הדגש בהכנת הארוחה יהיה על עקרונות הקיימות. 

אנו שמחים לחלוק אתכם חלק מהמתכונים שהוגשו במהלך הערב, באדיבות השפים רן שמואלי וטל זיידא 

תבשיל קליפות פול

מסבחה דלעת מוגשת עם טבחה מעלים מוצלים

                                              

  ©The Natural Step Israel 2015                                                                    (כל הזכויות שמורות לצעד הטבעי ישראל (חל"צ                                                                                                                                     

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Icon made by Freepik from www.flaticon.com