top of page
עלינו
הסיפור שלנו
צוות
צוות המייסדים
יוזמות
על היוזמות שלנו
יציבות שרשרת המזון
תמחור דינמי
קונים חקלאות ישראלית
דוחות ופרסומים
אקדמיה ברשת
תוכניות
על התכניות שלנו
תכנית קיימות עירונית
תכניות קיימות עירונית
תכנית העירה
תכנית השפעה מקומית
פודקאסט השפעה מקומית
תכנית ירוחם
תכנית שקמה
תכנית שקמה
בוגרי שקמה
פרטים והרשמה
צִמְבּוּז
שבוע הצִמְבּוּז
שבוע הצִמְבּוּז
שנים קודמות
שגרירי שבוע הצִמְבּוּז
המספרים
מה זה לְצַמְבֵּז
תכנון
אחסון
בישול
ילדים
פירות וירקות מיוחדים
מתכונים
אירועים
אירועי מסה
אירועים והכשרות
שירותים
תקשורת
רדיו
כתבות וידאו
כתבות קריאה
צרו קשר
עלינו
הסיפור שלנו
צוות
צוות המייסדים
IBWA-SHOP
יוזמות
על היוזמות שלנו
יציבות שרשרת המזון
תמחור דינמי
קונים חקלאות ישראלית
דוחות ופרסומים
אקדמיה ברשת
תוכניות
על התכניות שלנו
תכנית קיימות עירונית
תכניות קיימות עירונית
תכנית העירה
תכנית השפעה מקומית
פודקאסט השפעה מקומית
תכנית ירוחם
תכנית שקמה
תכנית שקמה
בוגרי שקמה
פרטים והרשמה
צִמְבּוּז
שבוע הצִמְבּוּז
שבוע הצִמְבּוּז
שנים קודמות
שגרירי שבוע הצִמְבּוּז
המספרים
מה זה לְצַמְבֵּז
תכנון
אחסון
בישול
ילדים
פירות וירקות מיוחדים
מתכונים
אירועים
אירועי מסה
אירועים והכשרות
שירותים
תקשורת
רדיו
כתבות וידאו
כתבות קריאה
צרו קשר
About
הסיפור שלנו
צוות
צוות המייסדים
יוזמות
על היוזמות שלנו
יציבות שרשרת המזון
תמחור דינמי
קונים חקלאות ישראלית
דוחות ופרסומים
אקדמיה ברשת
תוכניות
על התכניות שלנו
תכנית קיימות עירונית
תכניות קיימות עירונית
תכנית העירה
תכנית השפעה מקומית
פודקאסט השפעה מקומית
תכנית ירוחם
תכנית שקמה
תכנית שקמה
בוגרי שקמה
פרטים והרשמה
צִמְבּוּז
שבוע הצִמְבּוּז
שבוע הצִמְבּוּז
שנים קודמות
שגרירי שבוע הצִמְבּוּז
המספרים
מה זה לְצַמְבֵּז
תכנון
אחסון
בישול
ילדים
פירות וירקות מיוחדים
מתכונים
אירועים
אירועי מסה
אירועים והכשרות
שירותים
תקשורת
רדיו
כתבות וידאו
כתבות קריאה
צרו קשר
ynet | 30.3.24
רבע מהאוכל נזרק לפח. לא חבל?
מלחמת חרבות ברזל העלתה את החשיבות של ביטחון המזון. אז איך מייצרים חוסן תזונתי? מפסיקים את בזבוז המזון
לכתבה
זמן ישראל | 30.1.24
רשתות השיווק מסרבות לאמץ את השיטה להוזלת המזון וצמצום הבזבוז
לכתבה
Times of Israel | 15.9.23
The great food-waste showdown
לכתבה
CTech | 28.4.23
Food waste is a critical point of intervention
לכתבה
כלכליסט | 23.4.23
מיכל ביטרמן: "38% מהמזון בעולם נזרקים לפח. זה טריליון דולר בשנה"
לכתבה
TimeOut | 9.3.23
קשה לקנות אוכל, קל מידי לזרוק אותו. אבל אפשר לשנות את זה
לכתבה
פרוגי | 7.3.23
שומרים על כדה"א: למה לבזבז אם אפשר לְצַמְבֵּ"ז?
לכתבה
טיימס ישראל | 3.1.23
Our food system’s resilience is cracking
לכתבה
מאקו גרין | 13.11.22
להחזיר לידינו את השליטה בארנק: 8 טיפים לקנייה אחראית
לכתבה
מאקו | 28.6.22
למה הסופרים מסרבים לאמץ שיטה שתחסוך לכם הרבה מאוד כסף?
לכתבה
וואלה | 13.5.22
כך תלמדו את הילדים לפתח את הערך החשוב הזה בגיל צעיר
לכתבה
הארץ | 17.4.22
לחייב חברות ותאגידים להפסיק לבזבז מזון
לכתבה
מאקו גרין | 6.3.22
יותר ממה שאנחנו חושבים: רבע מהמזון שאנו קונים נזרק לפח
לכתבה
מאקו גרין | 25.11.21
לקזז את הקנייה: איך מצמצמים את הנזק הסביבתי של חגי הקניות?
לכתבה
כלכליסט | 16.7.21
הצביעות חוגגת בין מדפי הסופרמרקט
לכתבה
N12 | 5.7.21
הלחם היבש שתכננתם לזרוק חכו עם זה רגע
לכתבה
NWS | 17.6.21
לראשונה לאחר הקורונה: פעילות פרונטלי ת ראשונה לחניכי מרכז היזמות לנוער
לכתבה
על השולחן | 25.5.21
פג תוקף? קמפיין חדש מנסה למגר את התופעה
לכתבה
דה מרקר | 15.3.21
השינוי מתחיל במקרר
לכתבה
כלכליסט | 11.1.21
אלופי השאריות: על התופעה המתגברת של הכנת מזון ממה שנשאר בערב קודם
לכתבה
גלובס | 13.12.20
רולדין בחרו לא להפסיק את השימוש בפלסטיק: סופגניות נמכרות עם מזרקים
לכתבה
גלובס | 10.11.20
כך הישראלים מאכילים את הפח: אובדן מזון בגובה מיליארדי שקלים בשנה
לכתבה