top of page

 אירועים והכשרות 

האקטון מהפך לא לפח!

בין 22-23 במרץ 2017 התקיים האקתון ״מהפך לא לפח״, ההאקתון הראשון בישראל ששם לו למטרה להתמודד עם בעיית אבדן ובזבוז המזון בישראל באמצעות מציאת פתרונות יצירתיים. ההאקתון הוא פרי שיתוף פעולה של The Natural Step ישראל, משרד החקלאות ומרכז מן לביטחון מזון ביחד עם StarTAU - מרכז היזמות של אוניברסיטת תל אביב. בהאקתון השתתפו למעלה מ 150 יזמים ומנטורים ממגוון תחומים במטרה להעלות פתרונות לאתגרים ב-2 מסלולים שונים: מסלול חקלאי ומסלול התנהגות צרכנית.

ההאקתון מהווה למעשה את אחד האמצעים המשתלבים בתהליך העבודה של המעבדה לחדשנות וקיימות לצמצום בזבוז מזון בישראל, כחלק משלב בדיקת פתרונות ותעדופם לקראת יישום. הרעיונות הנבחרים במסגרת ההאקתון יבחנו להמשך פיתוח ו/או לבחינה בפיילוטים  בתהליך המעבדה.

הזמנה לאירוע האקטון

בונות מחר חדש - מפגשי קיימות לחברות דירקטוריונים 

מפגשי תוכן להיכרות עם עולם הקיימות לדירקטוריות בחברות ציבוריות, ממשלתיות, פרטיות ועירוניות.

מטרת המפגשים היא שהמשתתפות יבינו את החשיבות, הרלוונטיות והדחיפות של שילוב קיימות בניהול הארגון בו הן מעורבות. שהן יבינו שקיימות הוא דיסיפלינה שלמה, שלא לומדים במפגש של שעתיים (או שלושה), ושזה קריטי להבין בזה יותר.

את החשיבות של הכנסת איש מקצוע להובלת קיימות באופן רוחבי בארגון / יפנו ללמידה רצינית של קיימות בעצמן / יתחילו תהליך של הפנמת קיימות בארגון.

TNS Israel_Shikma_Directors_28.12.22.jpg

StartUp Stream - מפגש קיימות לקהילת ההייטק 

מפגשי תוכן להיכרות עם עולם הקיימות לקהילת ההייטק בישראל. 

מטרת המפגשים היא להכיר לאנשים בעולם ההייטק את עולם הקיימות - כדי שיבינו שכל סטארט אפ דורש שילוב עקרונות קיימות (כמו כל עסק), כדי שיזהו קיימות לא כעול אלא ככלי חזק והזדמנות לעידוד חדשנות וחוסן, להבהיר שקיימות זו דיסיפלינה רחבה ומקצועית וכדי לעודד פיתוח פתרונות לבעיות קיימות.

TNS Israel_Shikma Tech_29_12_22.PNG

 כנס מהשדה לצלחת - והלאה 06.03.2022 

חצי הצלחת הריקה - בזבוז מזון בעולם הקולינריה.

ד״ר מיכל  ביטרמן, מנכ״לית ומייסדת The Natural Step ישראל

נקודת מבט של שף

שלום שמחה אלברט, שף מחקר ופיתוח של מסעדת OCD

בינה מלאכותית, קיימות וטרנדים של אוכל

אלון חן, מנכ״ל ומייסד TASTEWISE

פאנל מקצועי

יובל הלמן, ״עלה עלה״, יותם דוקטור, מסעדן, עדי גולדמן, מנכ״ל ומייסד BIOTIC, דן פילץ, מנכ״ל ובעלים של דיזנגוף סנטר בהנחיית אפרת אנזל

bottom of page