top of page

נשנוש קליפות קריספי


אתם עומדים לצחוק מכמה שזה קל, טעים ובר נשנוש



מתכון וצילום באדיבות מיכל לויט

אתם עומדים לצחוק מכמה שזה קל, טעים ובר נשנוש: מחממים תנור ל־200 מעלות.

לוקחים קליפה של כל ירק (גזרים, צנוניות, לפת, תפוחי אדמה, קישואים, חלקים רכים של בצל שלא רציתם, הבנתם את הרעיון…)

מכסים בשמן זית ותבלינים (לדוגמה: פפריקה מעושנת, זרעי כוסברה, זרעי שמיר, אבקת שום, או אפילו קינמון לקבלת טעמים מתוקים יותר).

מניחים את הקליפות בשכבה אחידה על מגש, וזורקים לתנור ל־40 דקות (כדאי לבדוק את התנור ולהפוך בין לבין, משך האפייה תלוי בעובי הקליפות). מוציאים. זורקים קצת מלח גס, קצת בצל ירוק.

מנשנשים.

הכנתם את המתכון? האשטגו – lovefoodnotwaste#





bottom of page